BAGI ANDA YANG MEMILIKI KOMUNITAS DAN INGIN BERGABUNG MENJADI AUDIENCE DI PROGRAM-PROGRAM TATV SILAHKAN MENGHUBUNGI : 085 6470 50 948 GRATIS...!!!    RS PANTI WALUYO SURAKARTA DAN YAYASAN SMILE TRAIN MENGADAKAN PROGRAM OPERASI BIBIR SUMBING GRATIS SEPANJANG TAHUN. INFORMASI DAN PENDAFTARAN HUBUNGI BAGIAN HUMAS DAN PEMASARAN RS PANTI WALUYO SURAKARTA JL.A.YANI NO.1 – 2 SURAKARTA 57143 NO.TELEPON 0271 - 712 077 EXT 0 (HUMAS) ATAU 1630 (PEMASARAN)    
Terkini
Sawise Pileg, Polisi Nggrengsengake Razia Miras

Sawise lumakune pemilu legislatif, jajaran Polsek Wedarijaksapati, nggrengsengake razia miras kang kakira anjalari kedadeyan kisruh. Adhedhasar asil operasi, wiwit ndungkap nganti sawise pemilu, atusan botol miras saka sakehing jinis diamanake petugas. Jrone seminggu iki, jajaran Polsek Wedarijaksa Pati, tansah nggrengsengake razia miras ing wewengkon wedarijaksa lan t ....

Siswi Korban Dicokot Gurune Aras-Arasen Mlebu Sekolah

Siswa kelas 3 SD ing Kudus (EA) kang dicokot irunge dening guru kelase ing sawetara wektu wingi, samengko ngalami trauma. Bocah kasebut, dumadakan dadi menengan, isin lan ora wani budhal sekolah amarga wedi. Wis seminggu iki, siswi kelas 3 sawijine SD ing Desa Karangmalang, Kecamatan Gebog, Kabupaten Kudus, ora mlebu sekolah. Dheweke ngaku isih wedi karo guru kelase, s ....

Pelaku Kang Nikelake Dhuwit, Dicekel

Kanthi pawadan bisa nikelake dhuwit nganti milyaran rupiah, sawijine pria warga Temanggung, diamanake petugas Kepolisian Polres Semarang. Sawetara iku, sawijine bandar botoh togel online ing Semarang, dipikut aparat Polrestabes Semarang. Susanto alias sumali warga Kandangan, Kabupaten Temanggung, kudu urusan karo petugas Kepolisian Polres Semarang, sawise ngapusi korba ....

Mantan Hakim Tipikor Divonis Kunjara 5 Taun

Sawise dinyatakake luput amarga kembet kasus panduga besel Hakim Pengadilan Tipikor Semarang, Mantan Hakim Pengadilan Tindak Pidana Korupsi Semarang, Asmadinata, dipatrapi vonis kunjara 5 taun. Kanthi vonis kasebut, Asmadinata, nyatakake pikir-pikir. Jrone sidang kang digelar ing Pengadilan Tipikor Semarang iki, kajaba divonis kunjara 5 taun, Mantan Hakim Pengadilan Ti ....

Peserta 7 Melu Ujian Nasional Susulan

Amarga ora melu ujian nasional, 14 April kepungkur, siswa cacah 7, melu ujian nasional SMA ing Bantul. Salah sijine peserta kang melu ujian nasional susulan yaiku pemain Timnas U-19. Sakehing siswa SMA ing Bantul, kang gagal melu ujian nasional, dina iki melu ujian nasional susulan, kang digelar wiwit Selasa, 22 April, jrone 3 dina. Sawijine penyelenggara ujian nasiona ....

Sindikat Dol Tinuku Kunci Jawaban Nganggo Trik

Supaya ora konangan anane tindak culika ing ujian nasional, pelaku kang adol kunci UN, nindakake trik-trik ing kunci jawaban. Wangsulan kang diwenehake siswa, mung watara 80%. Bab iki katindakake, murih asile biji bisa maneka warna. Dhek dina Rebo kepungkur, aparat kepolisian ngamanake wong 4, pelaku sindikat dol tinuku kunci jawaban ing wewengkon Karanganyar. Adedasar ....

Temukan Kami di Facebook
tulis forum warga
Peluang Usaha
On Air
SPESIAL EVENT 21:00 - 22:00 WIB
hari ini
Rabu, 23 April 2014
HIDAYAH FAJAR 05:55 - 06:00
TA PAGI 06:00 - 07:00
HOROK 07:00 - 07:30
PELUANG USAHA 07:30 - 08:00
LEJEL HOME SHOPPING 08:00 - 09:00
KECREK 09:00 - 09:30
GOGO MALL NEW 09:30 - 10:00
LEJEL HOMESHOPPING 10:00 - 11:00
KABAR JATENG 11:00 - 11:30
LEJEL HOME SHOPPING 11:30 - 12:00
GOGO MALL 12:00 - 13:00
CAMPURSARI 13:00 - 14:00
SIMEN (SINDEN MENTHEL) 14:00 - 15:00
GOGO MALL 15:00 - 15:30
TERMINAL DANGDUT 15:30 - 16:30
TA SANDYAKALA 16:30 - 17:00
LEJEL HOME SHOPPING 17:00 - 17:30
KLINIK GARANG ARANG 17:30 - 18:00
KABAR KAMPUS 18:00 - 18:30
BULETIN NEWS 18:30 - 19:00
TA SURAKARTA 19:00 - 19:30
SERAP ASPIRASI 19:30 - 20:30
TA WENGI 20:30 - 21:00
SPESIAL EVENT 21:00 - 22:00
SOLUSI UNTUK SEHAT 22:00 - 23:00
HOROK 23:00 - 23:30
DANGDUT KOMPILASI + SEDEP MANTEB 23:30 - 00:00
Jadwal sewaktu - waktu dapat berubah
Mas Manteb
Agenda
Potret Event
Malam Anugerah EBA & PSSA 2013
13 NOVEMBER 2013
Malam Anugerah EBA & PSSA 2013
13 NOVEMBER 2013
Malam Anugerah EBA & PSSA 2013
13 NOVEMBER 2013