BAGI ANDA YANG MEMILIKI KOMUNITAS DAN INGIN BERGABUNG MENJADI AUDIENCE DI PROGRAM-PROGRAM TATV SILAHKAN MENGHUBUNGI : 085 6470 50 948 GRATIS...!!!    RS PANTI WALUYO SURAKARTA DAN YAYASAN SMILE TRAIN MENGADAKAN PROGRAM OPERASI BIBIR SUMBING GRATIS SEPANJANG TAHUN. INFORMASI DAN PENDAFTARAN HUBUNGI BAGIAN HUMAS DAN PEMASARAN RS PANTI WALUYO SURAKARTA JL.A.YANI NO.1 – 2 SURAKARTA 57143 NO.TELEPON 0271 - 712 077 EXT 0 (HUMAS) ATAU 1630 (PEMASARAN)    
Terkini
TPS Unik, Anggota KPPS Nganggo Kostum Sunan Kalijaga lan Kethek

Kaya mangkene kahanane TPS 6 RT V, RW III Desa Talun Kacang Kelurahan Kandri Kecamatan Gunungpati, Semarang. Kahanane TPS kang beda kedadeyan ing desa wisata goa kreo iki, kabeh Panitia TPS nggunakake kostum kang padha karo Pagelaran Sajen Rewanda ing panggonan kasebut, yaiku sawijine tradisi napak tilas Sunan Kalijaga nalika nggolek kayu ing wewengkon kasebut kanggo nggawe me ....

Keprabawan Perampokan, TPS Windusari Digawe TPS Darurat

Amarga keprabawan perampokan dana penyelenggaraan pemilu legislatif, racake Kelompok Penyelenggara Pemungutan Suara (KPPS) ing Kecamatan Windusari, Kabupaten Magelang, kudu ngirit, kang wusanane mbangun Tempat Pemungutan Suara (TPS) kanthi cara darurat. Sanadyan kaya mangkono, lumakune Pemilu Legislatif (Pileg) ing Kecamatan Windusari ing dina Rebo, bisa lumaku kanthi rancag, ....

Warga Binaan Kelangan Hak Pilih

Separo punjul warga binaan lapas kedungpane semarang kelangan hak pilih-e jrone pemilu legeslatif 2014, nganti dina pemilihan suara, pambudidaya ngajokakae data tambahan marang KPU Kutha Semarang uga ora ana tanggepan. Kaya mangkene kahanan coblosan ing Lembaga Pemasyarakatan Kelas 1 Kedungpane, Semarang. Gregete atusan warga binaan lapas kanggo nggunakake hak suara-n ....

KPU Yakin Partisipasi Pemilih Nggayuh 80%

Jajaran SKPD Kabupaten Temanggung nindakake pangawat-awatan menyang sakehing TPS kang ana ing Kutha Temanggung. Rombongan SKPD kasebut nindakake pangawat-awatan saperlu kanggo mestekake supaya lumakune pemilihan suara rancag lan kanggo mangerteni kahanan pileg ing kabupaten, salah sawijine kang ditekani dening rombongan SKPD yaiku TPS 5 butuh lan TPS 9 kertosari ing TPS cacah ....

Juliyatmono Isih Caleg, Suwara Mlebu Partai

Atusan warga Kabupaten Karanganyar, wiwit esuk katon teka menyang tempat pemungutan suara ing wewengkone, kaya kang kato ning Tempat Pemungutan Suara (TPS) 14 pokoh baru ing Kecamatan Tasikmadu, Kabupaten Karanganyar. Kalebu Bupati Karanganyar, Juliyatmono, kang nyoblos ing TPS kasebut, ana kedadeyan kang ora lumrah, jrone daftar caleg tetap DPR RI Dapil 4 Jateng. Jron ....

Surat Suara DPRD Kabupaten ing Sakehing TPS Kijolan

Atusan surat suara calon legislatif DPRD tingkat kabupaten ing sakehing TPS ing Karanganyar kijolan, wusanane anjalari rendhet lumakune coblosan, warga kang bakal ngguinakake hak pilihe, kapeksa ngenteni sak jam punjul. Prekara surat suara kang kijolan iki kedadeyan ing sakehing TPS ing Karanganyar, ing antarane TPS 13 Desa Papahan, Tasikmadu. Ing tps iki gunggung sur ....

Temukan Kami di Facebook
tulis forum warga
Peluang Usaha
On Air
LEJEL HOME SHOPPING 08:00 - 09:00 WIB
hari ini
Kamis, 17 April 2014
HIDAYAH FAJAR 05:55 - 06:00
TA PAGI 06:00 - 07:00
HOROK 07:00 - 07:30
PELUANG USAHA 07:30 - 08:00
LEJEL HOME SHOPPING 08:00 - 09:00
KECREK 09:00 - 09:30
GOGO MALL NEW 09:30 - 10:00
LEJEL HOME SHOPPING 10:00 - 11:00
KABAR JATENG 11:00 - 11:30
LEJEL HOME SHOPPING 11:30 - 12:00
GOGO MALL NEW 12:00 - 13:00
CAMPURSARI 13:00 - 14:00
SIMEN (SINDEL MENTHEL) 14:00 - 15:00
GOGO MALL NEW 15:00 - 15:30
TERMINAL DANGDUT 15:30 - 16:30
TA SANDYAKALA 16:30 - 17:00
LEJEL HOME SHOPPING 17:00 - 17:30
KLINIK GARANG ARANG 17:30 - 18:00
CIVITAS AKADEMIA 18:00 - 19:00
TA SURAKARTA 19:00 - 19:30
SLIK MANTEB (RE-RUN) 19:30 - 20:00
SOLO NGANGENI 20:00 - 20:30
TA WENGI 20:30 - 21:00
SOLUSI UNTUK SEHAT 21:00 - 22:00
RAHASIA LELAKI 22:00 - 23:00
HOROK 23:00 - 23:30
DANGDUT KOMPLIKASI 23:30 - 00:00
Jadwal sewaktu - waktu dapat berubah
Mas Manteb
Agenda
Potret Event
Malam Anugerah EBA & PSSA 2013
13 NOVEMBER 2013
Malam Anugerah EBA & PSSA 2013
13 NOVEMBER 2013
Malam Anugerah EBA & PSSA 2013
13 NOVEMBER 2013